Wei Ming , Chinees Indisch Restaurant in Dronten

Specialiteiten

Voor een verwende smaak hebben wij in ons restaurant de heerlijkste verrassingen uit de diverse oosterse regio's in petto.
  Peking
Deze keuken staat bekend om zijn lichte elegante gerechten, vaak weinig gekruid en met knoflook, lente-ui en prei. Zeker iets om een keer uit te proberen!
Shang Hai
Lichte heldere soepen, visgerechten, gerechten met wijn, soja, lenterolletjes en speenvarken. Voor elke fijnproever een genot om aan deze tafel aan te zitten!
 
  Canton
De grootste en de bekendste keuken van Zuid China. Een melange van natuurlijke smaken, toebereid volgens de snelle roerbak methode. Met geroosterd vlees, kip en grote garnalen maar ook heerlijke gerechten met ei.
Zsechuan
Uit het westen van China, één van de vruchtbaarste streken. De gerechten zijn sterk gekruid, heet en olieachtig. De meeste voorkomende bereidwijze is lichtgebakken, droog roosteren of roken.
 
  Indonesië
Uit dit land, sterk verbonden met de Nederlandse historie, komt een scala aan heerlijke gerechten met kip en varkensvlees. Soms wat pittiger en soms wat zachter van smaak. Op zich een keuken die in Nederland vanuit het verleden erg goed bekend is.
Waarbij natuurlijk de tafel met al deze heerlijke gerechten wordt aangekleed met kleine lekkernijen uit de regio.

Eet smakelijk!